Søk

Our Strength is Power!

Unitech Power Systems ble etablert i 1985. Etter mer enn 30 års drift er selskapet anerkjent for sin ekspertise innen design, analyse og revisjon av elektriske systemer. Nær 35 spesialister jobber med våre kunder fra våre kontorer i Stavanger og Oslo.

Unitech Power Systems tilbyr tjenester innen alle prosjektfaser, fra tidlig konseptutvikling til idriftsettelse, målinger, drift og hendelsesundersøkelser i kraftsystemet. 

Våre viktigste markeder er i olje- og gass-, industri- og energisektorene. Vi har gjennomført analyser for de fleste av installasjonene på norsk kontinentalsokkel. Våre viktigste tjenesteområder er elektrisk sikkerhet og driftsstøtte, kraftsystemanalyser, nett-tilkopling, power management-systemer, studier og prosjektstøtte, undervannskraftsystemer, kraftelektronikk og motordrifter, samt høyspentkabelsystemer.

Vi gjennomfører analyser i programvarepakker som Power Analytics Designbase (tidligere EDSA), ETAP, DIgSILENT PowerFactory, PSCAD, Flux 2D, Matlab og FebDok. Vår prosjekteringsavdeling har en unik kombinasjon av teoretisk kunnskap og praktisk erfaring som gjør dem i stand til å støtte våre kunder på en god måte i rundt 150 prosjekter hvert år.

Unitech Power Systems var inntil høsten 2016 europeisk hovedagent og leverandør av programvarefamilien Paladin, utviklet av Power Analytics (USA). Paladin DesignBase, tidligere kjent som EDSA, er et av de mest brukte verktøy for kraftsystemanalyse i bransjen. Til tross for at agenturet nå er avsluttet er vi et av Power Analytics' største brukermiljøer.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

logo