Søk

Du er her:

Karriere

Vil du jobbe i et av Nordens mest kompetente elektromiljø?

Unitech Power Systems har historie tilbake til 1985 og er i dag en anerkjent leverandør av konsulenttjenester innen konstruksjon, analyse og revisjon av elektriske systemer. Vi er i for tiden 30 spesialister; fordelt mellom våre kontorer i Stavanger, Oslo og Fredrikstad.

Vår strategi er å forbli et lite (i antall), men stort (i ekspertise), spesialistmiljø. Vårt miljø skal være det foretrukne kompetansehus for våre kunder, der vi med våre spesialister og vår ekspertise kan bistå våre kunder med små og store, enkle og komplekse oppgaver og problemstillinger. For å oppnå dette skal vi utvikle og tiltrekke oss de beste spesialistene og vi tror at et sterkt og kompetent fagmiljø vil tiltrekke seg nettopp de dyktigste ingeniørene. 

Når vi har ledige stillinger, vil du finne en liste over disse mulighetene nederst på denne siden. Vi utlyser ikke ofte ledige stillinger, men vi er alltid interessert i å komme i kontakt med gode, energiske og talentfulle ingeniører - både nyutdannede og erfarne - som ønsker å være med oss videre. 

Vil du være med på laget og utvikle deg blant erfarne spesialister? Ring oss og spør etter daglig leder Inge Bent Kindem, eller fyll ut kontaktskjemaet nedenfor. 

Kontaktskjema Karriere
Henvendelser via vårt kontaktskjema forutsetter at du aksepterer våre personvernbestemmelser/Enquiries via our contact form requires your acceptance of our privacy policy.


Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

logo