Søk

Du er her:

Paladin-agenturet avsluttet

Unitech Power Systems AS har fra og med 31. oktober 2016 avsluttet avtalen som agent for Paladin DesignBase programvareprodukter.

Unitech Power Systems har detaljert kjennskap til programvaren fra Power Analytics i USA, herunder bruksområder, metodikk og analysemuligheter. Vi har benyttet programvaren til et meget stort antall prosjekter innen mange nett og industriområder i inn- og utland og avholdt kurs for et betydelig antall brukere.

Vi vil fremdeles være et av Power Analytics' største brukermiljøer og et betydelig analysemiljø. Vi vil tilby brukere støtte og prosjektassistanse som en del av våre analysetjenester. Dette vil gjøres via rammeavtaler eller enkeltavrop fra våre kunder og via våre kontorer i Stavanger og Oslo.

Våre analysetjenester påvirkes ikke av at agenturet er avsluttet og vi vil fortsatt tilby våre kunder den samme gode service som før med blant annet tjenester innen alle prosjektfaser, fra tidlig konseptutvikling til idriftsettelse, målinger, drift og hendelsesundersøkelser i kraftsystemet.

Se vedlagt informasjonsskriv for ytterligere detaljer, og ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

logo