Søk

Du er her:

Vi har ansatt flere ingeniører!

Unitech Power Systems AS har hittil i 2020 ansatt fire ingeniører.

Arve Sommerfelt

Arve Sommerfelt er sivilingeniør innen teknisk fysikk fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU), ingeniør i elkraftteknikk fra Høyskolen i Sør-Trøndelag og er godkjent Elektroinstallatør. Han har 5 års erfaring innen romteknologi og mer enn 12 års erfaring fra olje & gassbransjen og produksjonsbedrift, mye rettet mot drift- og vedlikehold, bl.a. i rollen som Elektro Driftsleder (for Kristin plattformen), og avdelingsleder i ulike tekniske seksjoner. Arve er nå ansatt som senior spesialistingeniør hos Unitech Power Systems AS og jobber ved vårt Fredrikstad-kontor.

Knut Sommerfelt

Knut Sommerfelt er utdannet sivilingeniør innen Energi og Miljø ved NTNU og har jobbet 12 år i rådgivingsbransjen med  kraftsystemanalyse i fokus. Han har solid kompetanse innen både lastflyt- og dynamiske analyser. Han har bred erfaring med nettilknytning av vannkraft og vindkraft i Norge på alle spenningsnivåer. I tillegg har han jobbet mye med planlegging av transmisjonsnett i utviklingsland, spesielt i det sørlige Afrika. Han har den siste tiden før ansettelse hos oss utført nettanalyser for Statnetts avdeling for forsyningssikkerhet. Knut er nå ansatt som senior spesialistingeniør hos Unitech Power Systems AS og jobber ved vårt Fredrikstad-kontor.

Alexander Onarheim Høgh

Alexander Onarheim Høgh er nyutdannet sivilingeniør innenfor Energi og Miljø fra NTNU. Han har hatt mange spennende verv i tillegg til studiene. Alexander er nå ansatt som sivilingeniør hos Unitech Power Systems AS og jobber ved vårt Oslo-kontor.

Johannes Karl Otto Kolb

Johannes Karl Otto Kolb har en mastergrad innen Electrical Power Engineering fra University of Technology i Ilmenau, Tyskland. Han har hatt flere verv innenfor akademia og har deltatt i flere publikasjoner og konferanser. Han har jobbet 4 år som ekspert og foreleser hos programvareselskapet DIgSILENT GmbH i Gomaringen, Tyskland. Johannes er nå ansatt som spesialistingeniør hos Unitech Power Systems AS og jobber ved vårt Stavanger-kontor.

 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

logo