Søk

Du er her:

Power Analytics Corporation

Power Analytics er et USA-basert privateid selskap som utvikler Paladin® programvare for elektriske kraftsystemer. Programvaren ble tidligere kalt EDSA

Selskapet ble etablert i 1983. Selskapets Paladin® programvareprodukter er siden brukt i alle verdenshjørner, i alle industrisektorer og i alle prosjektfaser fra tidlig mulighetsstudie til drift og vedlikehold av industrielle anlegg.

Unitech Power Systems har hatt et tett forretningsmessig forhold til Power Analytics (tidligere kalt EDSA Micro Corporation) i mer enn 25 år og er partner, distributør, systemintegrator og autorisert opplæringssenter for Paladin programvareprodukter i Europa.

Vi har etablert Paladin DesignBase som en merkevare for kraftsystemstudier innen europeisk olje og gass-industri, har solgt om lag 300 lisenser i Europa, Midt-Østen og Asia og har kurset mer enn 3 000 ingeniører gjennom disse årene.

Vårt analyseteam, som omfatter nærmere 30 spesialister og rådgivere innen elektriske kraftsystemer, har modellert og simulert flere tusen anlegg ved hjelp av EDSA Paladin DesignBase. Vi er en viktig aktør innen elektrisk design, revisjon og driftsstøtte innen olje og gass-industrien. Vårt team har også dyptgående kunnskap om bruken av andre programvareverktøy som er tilgjengelige i markedet.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

logo