Søk

Du er her:

Sivilingeniør elkraft

Vi vurderer å ansette en faglig sterk kandidat med 0-3 års erfaring, gjerne nyutdannet, som synes det er spennende å lære og gi seg i kast med krevende, faglige utfordringer.

Informasjon om bedriften

Unitech Power Systems AS er et spesialistmiljø innen elkraftteknikk. Vi har kontorer i Stavanger og Oslo. Tradisjonelt har vi i hovedsak hatt oppdrag for olje– og gassnæringen, men vi jobber nå også i flere andre sektorer, bl.a. landbasert industri, offshore vindkraft, miljø- og energistyring, samt energi– og nettselskap. Vi utfører alle typer analyser og studier i og av elektriske kraftsystemer.

Stillingsbeskrivelse

Vi ser etter en faglig sterk kandidat med 0-3 års erfaring, gjerne nyutdannet, som synes det er spennende å lære og gi seg i kast med krevende, faglige utfordringer. Vi søker etter deg som kan arbeide selvstendig men som samtidig kan arbeide godt i team og er åpen for å ta i mot veiledning og støtte fra erfarne kolleger. Du må ha et ønske om å utvikle deg til å bli en anerkjent fagspesialist. Du må beherske norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr spennende og varierte arbeidsoppgaver i et utviklende fagmiljø.

Annen informasjon

Dersom du tror dette er noe for deg: Send oss en søknad med CV og kopi av vitnemål/seneste karakterutskrift til inge.kindem@unitech.no.

Spørsmål kan rettes til

Inge Bent Kindem
Tlf.: 932 26 424
E-post: inge.kindem@unitech.no

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

logo